Lekkend toilet in Assen

Op uw toilet wilt u te allen tijde kunnen rekenen. Lekkage is dan ook een vervelend probleem, waarvoor u snel een oplossing wilt. Onze specialisten begrijpen dat als geen ander! Daarom staan wij dag en nacht klaar om lekkage te verhelpen. Wij zien in een oogopslag waardoor het probleem veroorzaakt wordt en zorgen voor een blijvende oplossing.

Lekkage door onjuiste montage

Ontdekt u vanuit het niets ineens een grote plas water rondom de toiletpot? Een terugkerende lekkage aan het toilet of de afvoer kan duiden op een verkeerde montage. Vooral bij een zwevend of hangend toilet is dit vaak het geval. Het toepassen van een verkeerde constructie is vragen om problemen. Het is daarom belangrijk dat u bij het monteren van uw toilet altijd een vakman inschakelt.

Is het kwaad al geschied? Schakel dan bij lekkage onze hulp in. Wij herkennen veelvoorkomende oorzaken van lekkage, zoals een verzakking van de riolering of een barst door te hoge druk, in een oogopslag en doen er alles aan om de lekkage aan uw toilet zo snel mogelijk voor u te verhelpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!