Onze CV service in Assen

Woont u in Assen en heeft u een expert nodig voor uw CV? Voor CV service in Assen en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. We inspecteren uw CV of installeren zo nodig een nieuwe. Bij storingen sturen we zo snel mogelijk een vakman op u af om deze te verhelpen. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van CV service en kunnen daarom alles oplossen. Maak gebruik van de CV service van uw loodgieter in Assen; bij storingen, onderhoud en vragen over uw centrale verwarming staan wij voor u klaar.

De beste CV service

U wilt douchen maar er komt geen warm water uit, of u komt thuis na een dag hard werken en de kachel slaat niet aan. Niets is zo vervelend als een CV storing. Wij raden allereerst aan om regelmatig onderhoud aan uw CV-ketel uit te laten voeren. Dit voorkomt in veel gevallen toekomstige storingen. Mocht u toch een storing hebben, dan zijn wij uiteraard snel ter plaatse in de gehele regio Assen om deze te verhelpen.

Wij werken met alle bekende merken CV ketels. Alle onderdelen die nodig zijn om uw ketel snel weer perfect te laten werken hebben we dan ook op voorraad. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag. Als uw ketel niet meer te redden is, zorgen wij nog dezelfde dag voor een nieuw exemplaar. Uiteraard aan de hand van uw wensen, behoeften en budget.