Badkamer installeren in Assen

Als loodgietersbedrijf voeren wij talloze klussen aan sanitair uit. Wij zijn echter ook in te zetten als badkamer installateur. Voor het installeren van een nieuwe badkamer is de door ons aangedragen professional de partner die u zoekt. Onze vakmannen staan klaar om in Assen uw badkamer te renoveren of om een compleet nieuwe badkamer aan te leggen. We horen graag wat uw wensen zijn!

Badkamer renoveren

Badkamer renovatie is in veel gevallen een goed alternatief voor een complete verbouwing. Het is dé manier om uw badkamer te vernieuwen zonder alle onderdelen nieuwe te hoeven kopen en te vervangen. Ons loodgietersbedrijf kan bijvoorbeeld uw badkamer opnieuw betegelen of een bad plaatsen.

combinatiefoto douce en wastafels

Een veel gevraagde klus is de installatie van een nieuwe douche. Wij kunnen voor u een douchecabine of douchebak plaatsen, maar ook een inloopdouche maken is geen enkel probleem. Tegenwoordig wordt veel gebruik gemaakt van een regendouche en een losse douchewand in plaats van een cabine. Onze installateurs verbouwen uw huidige douche volledig naar uw wens.

Reparatie aan sanitair en interieur

Naast installatie en renovatie kunnen wij uiteraard talloze reparaties uitvoeren aan het sanitair en interieur in uw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan:

Heeft u een snelle reparatie nodig? Of heeft u al een idee voor renovatie van uw badkamer? Bespreek het dan met onze vakmannen. Neem via 0800 255 3733 contact met ons op om de kosten te bespreken of vraag een offerte aan.