Lekkage repareren in Assen

Ons bedrijf is uw specialist bij lekkage in uw woning in Assen. Wanneer u merkt dat er water of gas uit uw leidingen ontsnapt is het zaak om snel een professionele loodgieter in te schakelen. Onze vakmannen staan klaar om uw leidingwerk onder handen te nemen. Wij zorgen dat verdere schade aan uw woning of gezondheid worden voorkomen. U kunt ons onder andere inschakelen voor het repareren van de volgende soorten lekkage:

  • Lekkage in de badkamer
  • Lekkage in een gasleiding
  • Gesprongen waterleiding
  • Lekkage in het plafond
  • Lekkage in uw toilet

Snelle hulp bij waterlekkage

Zonder dat u het doorheeft kan een lekkage grote schade aanrichten aan uw woning en interieur. Lekkage wordt vaak (te) laat opgemerkt aan de hand van zichtbare vochtplekken. Het lek is dan al in een eerder stadium elders ontstaan.

Onze loodgieters gaan direct aan het werk om de lekkage op te sporen. Vaak is het leidingwerk de oorzaak van uw probleem. Wij kunnen dit op korte termijn vervangen of repareren zodat u snel van de ellende verlost bent. Onze loodgieters verhelpen de lekkage en zorgen ervoor dat breekschade tot een minimum beperkt blijft.

Neem bij waterlekkage of een lekke gasleiding direct contact met ons op. Bel 0800 255 3733 of vul ons online contactformulier in.