Leidingwerk aanleggen in Assen

Goed aangelegd leidingwerk kan veel toekomstige problemen voorkomen. Of u nu een nieuwbouwwoning gaat betrekken, of in een oud pand woont, de door ons aangedragen professional kan voor u in Assen nieuw leidingwerk aanleggen. Onze vakmannen weten alles van leidingen; u kunt dit werk dus met een gerust hart aan onze loodgieters in Assen uitbesteden. Wij zijn uw specialist bij zowel de aanleg, renovatie als het onderhoud van al uw leidingen. Wij werken in Assen volgens de nieuwste veiligheidsnormen en zorgen dus voor zowel kwaliteit als veiligheid.

Inspectie van uw leidingwerk

Heeft u vraagtekens bij de kwaliteit van uw huidige waterleidingen? Dan kunnen wij bij u in Assen of omgeving langskomen om uw leidingwerk te inspecteren. Onze vakkundige loodgieter gaat op zoek naar zwakke plekken of gebreken in het leidingwerk. Wij zullen direct uw leidingen repareren, of waar nodig het leidingwerk renoveren.

Waterleiding verleggen

In sommige situaties is een aanpassing of uitbreiding van uw bestaande leidingwerk nodig. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een extra badkamer, of het aansluiten van een vaatwasser in uw keuken. In zo’n geval kunnen wij uw leidingen verleggen zodat er op het door u gewenste punt water beschikbaar is. Het omleggen van de waterleiding is dan niet genoeg; er zal ook een afvoerleiding nodig zijn om het water weg te voeren.

Wij kunnen u voor veel problemen in en rond het huis een oplossing bieden. Zo is een afvoer of een buitenkraan aanleggen voor ons geen probleem. Onze loodgieter bespreekt graag de mogelijkheden.

Ga niet zelf aan de slag met uw leidingwerk

Bent u in Assen of in de nabije omgeving van Assen op zoek naar een vakman omdat u midden in een verbouwing zit? Besteed uw leidingwerk dan uit aan een echte specialist; dit kan u veel problemen schelen. Wij kunnen in Assen uw complete leidingwerk voor u verzorgen voor bijvoorbeeld uw badkamer of uw keuken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u dat we een keer bij u langskomen om te komen kijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 0800 255 3733 of vul het contactformulier in.