Lekkage in uw plafond?

Een lekkage in uw plafond is één van de moeilijkste lekkages om op te lossen. Want waar moet u beginnen met zoeken? En hoeveel meer schade moet er aangericht worden voor het probleem gelokaliseerd is? Water zoekt altijd de weg van de minste weerstand. Het lek zit dan ook zelden op de plek waar vochtplekken en schimmels ontstaan!

Wij raden u af om zelf op zoek te gaan naar de oorzaak van plafondlekkage. Het is verstandiger om dit over te laten aan de experts. In Assen en omgeving helpen wij u snel bij het vinden en dichten van het lek! Onze ervaren vakmannen weten precies wat de juiste aanpak is, wij zorgen voor een blijvende oplossing.

Snelle hulp bij lekkage in Assen

Lekkage komt altijd ongelegen. Het schrikbeeld van met pannetjes in de weer moeten om het water op te vangen hoeft gelukkig geen waarheid te worden. Wij staan dag en nacht voor u klaar! Dus bij de eerste tekenen van plafondlekkage is één telefoontje genoeg om direct onze hulp in te schakelen. We komen meteen naar u toe, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht.